içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Avrupa’nın En İyi Kadın Oyuncusu Polisgücü’nden Fatma Songül Gültekin

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı oyuncusu ve milli takım oyuncusu Fatma Songül Gültekin EuroHockey Club Trophy II-Women 2024 Avrupa’nın en iyi kadın hokey oyuncusu seçildi. 13 yıldır hokey oynayan Gültekin sayısız defa gol kraliçesi, en iyi oyuncu unvanlarının yanı sıra milli takımda da görev aldı.

Avrupa’nın En İyi Kadın Oyuncusu Polisgücü’nden Fatma Songül Gültekin
Haberi Sesli Dinle

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı oyuncusu ve milli takım oyuncusu Fatma Songül Gültekin  EuroHockey Club Trophy II-Women 2024 Avrupa’nın en iyi kadın hokey oyuncusu seçildi. 13 yıldır hokey oynayan Gültekin sayısız defa gol kraliçesi, en iyi oyuncu unvanlarının yanı sıra milli takımda da görev aldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen EuroHockey Club Trophy II-Women 2024’de Türkiye’nin temsilcisi Gaziantep Polisgücü Spor oyuncularından Fatma Songül Gültekin Avrupa'nın en iyi kadın sporcusu seçildi. Ödülünü Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Saman’dan alan Gültekin’in heyecanı gözlerinden okunuyordu. Gültekin aldığı bu unvandan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında ülkemize trophy ligine taşımanın gururunu yaşıyoruz. Spor kariyerime 13 yıl önce başladım ve 13 yıldır sahalarda temsil ettiğimiz takımımız ve ülkemiz için oynuyorum. Sayısız defa milli takımda görev aldım, katıldığım şampiyonalarda sayısız gol kraliçesi ve en iyi oyuncu unvanlarını kazandım. Ancak bu ödül benim için manidar. Bu ödülle birlikte ülkemizi de Avrupa'nın en üst hokey ligi olan Trophy ligine taşıdık. Benden desteklerini esirgemeyen başta kulüp başkanımız Mehmet Kaplan olmak üzere hocalarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Mehmet Kaplan’da Fatma Songül Gültekin’i kutlayarak başarılar diledi.

Tarih: 21-05-2024